• slide2
  • slide2 (2)
slide2

 

slide2 (2)

Previous
Next
slide_2_bg

Misioni ynë është për të plotësuar dhe tejkaluar kërkesat e tregut,
duke krijuar një model të ri të angazhimit për klientët tanë.

Kostot më të ulëta

Me Neofone, kryeni telefonata kombëtare dhe ndërkombëre me tarifat më të lira dhe me kostot me të ulëta në treg.

rreth nesh

Neofone është krijuar në vitin 2009 si ofrues i shërbimit të internetit dhe shërbimeve telefonike në Shqipëri. Ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të telefonisë për klientët biznes dhe familjarë. Duke qenë një kompani e re me teknologji bashkëkohore është një sfidë në tregun e telekomunikacionit.

Lidhu me ne

Kontakt info

Address: Rruga "Gjikë Kuqali" Pallati Ferar,
Shkalla 2
, Kati 4, Apartamenti 23
Tiranë

Shqipëri
Tel: +355 4 5300000
Tel: +355 4 5300139
Fax:+355 4 5300002
Email: info@neofone.al
Web: www.neofone.al

Na kontaktoni

Email:(*)
Subjekti:(*)
Mesazhi:(*)
λευκαδα δωματια